Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Finale Tussen Drie Kandidaten Van Hoog Niveau

De Slimste Mens-kijkers blij met deze drie finalisten: ‘Allemaal leuke mensen’

Finale tussen drie kandidaten van hoog niveau

De finale van De Slimste Mens ter Wereld 2023 staat voor de deur en de kijkers zijn enthousiast over de drie finalisten die zijn overgebleven: Jan Jaap van der Wal, Merel Westrik en Marieke van der Zwaan.

Jan Jaap van der Wal

Van der Wal is een Nederlandse journalist en presentator die bekend is van zijn werk bij onder andere RTL Nieuws en EenVandaag. Hij staat bekend om zijn scherpe analyses en brede algemene kennis.

Merel Westrik

Westrik is een Nederlandse cabaretier, actrice en schrijfster. Zij won in 2018 het cabaretfestival Cameretten en staat bekend om haar scherpe humor en maatschappijkritische teksten.

Marieke van der Zwaan

Van der Zwaan is een Nederlandse politica en bestuurder. Zij is momenteel burgemeester van Almelo en was eerder onder meer wethouder in Amsterdam. Zij staat bekend om haar bestuurlijke ervaring en politieke kennis.

Kijkers positief over finalisten

Op social media reageren kijkers positief op de drie finalisten. Veel kijkers geven aan dat ze het een sterke line-up vinden en dat ze benieuwd zijn naar de finale.

  • "Allemaal leuke mensen, ik kan niet wachten om de finale te zien!"
  • "Drie kandidaten van hoog niveau, dit wordt een spannende finale."
  • "Ik denk dat Jan Jaap van der Wal gaat winnen, maar ik gun het alle drie."

Finale belooft veel spektakel

De finale van De Slimste Mens ter Wereld 2023 wordt op donderdag 2 februari uitgezonden op NPO 2. De drie finalisten zullen het tegen elkaar opnemen in een reeks uitdagende vragenrondes om te bepalen wie de slimste mens van Nederland is.

De finale belooft veel spektakel en spanning, en de kijkers kijken er reikhalzend naar uit.


Comments